Home/Blog delen  

Blog

Hoe kan ik mijn bedrijfsnetwerk beveiligen?

September 2013

Natuurlijk wil je dat documenten voor iedereen overal toegankelijk zijn. Dan is een goede beveiliging van je bedrijfsnetwerk essentieel. In dit artikel wordt beschreven welke drie vormen van beveiliging u gemakkelijk kunt toepassen.

Lees verder10 tips voor betere social media updates

September 2013

Je bent actief op verschillende sociale netwerken, maar het wil allemaal nog niet lukken. Interactie is er weinig en je krijgt nauwelijks respons op een vraag die je stelt. Wellicht dat we je op weg kunnen helpen. In deze blogpost geven we je 10 tips om je socialmediaberichten te verbeteren.

Lees verderVerbeter je site: 5 praktische manieren voor gebruikersonderzoek

Augustus 2013

De bezoeker op je site bepaalt het succes van je site. Zo. Dan is dat maar gezegd. Hebben we gelijk de moraal te pakken. En om te weten of de bezoekers je website net zo goed, eenvoudig of nuttig vinden als dat jij dat zelf vindt, heb je hun feedback nodig. Maar welke vorm van gebruikersonderzoek zet je in en wanneer?

Lees verderDe vijf belangrijke trends in web design

Juli 2013

De ontwikkelingen in web design gaan razendsnel. Heb je een website die langer dan drie jaar geleden gebouwd is? Dikke kans dat deze er nu al weer ouderwets uitziet. Tijd voor een update dus. Lees hier de vijf belangrijkste trends in web design.Daarom hebben we de vijf belangrijkste trends in web design voor je op een rijtje gezet.

Lees verder


 

 

Wil je met Aluuta in contact komen?

Peter van Eijndhoven

Telefoon: 06 - 42 24 07 07
Email: peter@aluuta.com

Over Aluuta   Blog   Contact

Als full service ICT-bureau richt Aluuta zich op het leveren van totaaloplopssingen voor het MKB. Hierbij moet u denken aan het opzetten/actualiseren van netwerken en serverconfiguraties, ontwikkelen van intra- en extranetten, webapplicaties en het realiseren van volledige websites. Ons doel is om u als ondernemer zoveel mogelijk last uit handen te nemen.

 

De vijf belangrijkste trends in webdesign

10 tips voor betere social media updates

Verbeter je site: 5 praktische manieren voor gebruikersonderzoek

 

Telefoon: (031)06-42240707
Email: info@aluuta.com

KVK: 000 000 000x
BTW: 000 000 000